Coaching

Je kan veranderen wat je wil! 

Mensen(kinderen) in hun kracht zetten dat is mijn passie, dat is waar ik energie van krijg!

Ik krijg er energie van als ik samen met u of met uw kind op zoek ga naar de oplossing voor een probleem. Soms is er al een diagnose gesteld waarmee u of uw kind beter wil leren omgaan. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld dyslexie, ADHD, PDD-NOS of hoog sensitiviteit. Ik maak gebruik van diverse methodes en spellen. Zoals Braingym, Matrixmethode, het Coacheespel, het Krachtstenenspel of de Schatgravers. Basis is dat je jezelf beter leert kennen, leert wat jij nodig hebt en hoe je dit het beste kunt gebruiken!.

boom1

 

Een mensen(kind) dat zich niet zo goed kan concentreren, faalangstig is en weinig zelfvertrouwen heeft, zet ik weer in z’n kracht. Ik kijk naar de momenten waarop concentratie wel lukt, naar helpende en niet helpende gedachten, zodat je precies goed bent zoals je bent. Van daaruit kan iedereen zijn ‘eigen wijsheid’ vinden.

Bij het begeleiden van kinderen maak ik veel gebruik van tekeningen en spellen. We starten het traject veelal met het maken van een tekening. Hoe ziet je hoofd er uit. Dit geeft al een goed beeld. Samen kijken we dan of het zo handig is of dat een andere indeling handiger zou zijn. Een opgeruimd hoofd geeft letterlijk al veel ruimte!

Wanneer uw kind wordt gepest worden of zelf pest, is er sprake van disbalans. Met behulp van KOMOP, een methode die zich richt op de heelheid en de veerkracht van het kind gaan we aan het werk. Samen werken we aan het zelfvertrouwen, grenzen en de eigen kracht!

 

Tarief

Het kennismakingsgesprek, telefonisch, is gratis.
Het tarief voor het coachen is per sessie € 65,00 van gemiddeld één uur.
Een schriftelijke rapportage, per half uur € 30,00

Reacties zijn gesloten.