Cora van Diest

Een mensenmens, dat is wat ik ben!

(Cadeau)moeder van 5 prachtige kinderen, evenzovele schoonkinderen en oma van 8 heerlijke kleinkinderen. Altijd geïnteresseerd in, en nieuwsgierig naar, wat mensen(kinderen) beweegt. Samen gaan we op zoek naar de, voor jou, beste oplossing, jouw eigen-wijsheid! 

Twintig jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt als coach bij een gemeentelijke sociale dienst. Ik begeleidde hier mensen vanuit de uitkering naar werk en zelfstandigheid. De laatste 5 jaren begeleidde ik kwetsbare jongeren terug naar school of naar werk. Ook heerlijk om te doen. Sinds 2015 richt ik mij helemaal op mijn eigen praktijk.

Ik kan individueel coachen maar geef ook workshops en trainingen in kleine groepjes aan kinderen, pubers en/of ouders of professionals.
Verder geef ik op aanvraag, voorlichting en/of trainingen op scholen of bijvoorbeeld naschoolse opvang.

Omdat ik elke dag weer nieuwe dingen leer en mezelf wil blijven ontwikkelen volg ik steeds opleidingen en trainingen. De basis is een post-HBO coaching en begeleidingsopleiding. In september 2017 heb ik de Masteropleiding Magie van Kindercoaching succesvol afgerond. Voor de overige opleidingen en cursussen verwijs ik u naar mijn LinkedIn profiel.

De combinatie van mijn kwaliteiten en kennis, waarmee ik liefdevol, creatief, met humor maar ook confronterend aan het werk ga, maken dat ik oplossingsgericht kan werken. Resultaten zijn veelal snel zichtbaar.

Kindercoaching, jongerencoaching en ouderbegeleiding in ’t Gooi

Reacties zijn gesloten.