Ouderbegeleiding of volwassenencoaching

Ouderbegeleiding of volwassenencoaching, samen op zoek naar een stukje eigen-wijsheid!

Als ouder kun je behoorlijk wanhopig worden wanneer je kind uit balans is en een moeilijke periode doormaakt. Dan kan het heel fijn zijn om eens even te sparren met een kindercoach!

Wanneer een kind jonger is dan ongeveer 6 jaar, is het nog te jong voor kindercoaching en is het vaak beter om u als ouder te begeleiden zodat u uw kind kunt ondersteunen. Maar als kinderen ouder zijn en u als ouder onzeker bent kan ouderbegeleiding u helpen naar een stukje eigen-wijsheid.

Ook volwassen mensenkinderen kunnen wel eens uit balans zijn en even begeleiding nodig hebben. Ook dan kunt u bij mij terecht voor een stukje eigen-wijsheid!

Ik kan u ondersteunen bij:

 • Ik wil beter in balans zijn
 • Ik heb last van stress
 • Ik heb meer zelfvertrouwen nodig en wil van mijn faalangst af
 • Ik wil mezelf beter leren kennen en onderzoeken wat mijn kwaliteiten zijn
 • Ik ben te vaak boos of bang of verdrietig
 • Ik wil me beter kunnen concentreren
 • Mijn hoofd zit zo vol, ik wil graag een leger hoofd
 • Ik wil niet meer gepest worden of niet meer pesten
 • Ik heb hulp nodig bij mijn studie- en/of beroepskeuze
 • Ik wil beter leren omgaan met bijvoorbeeld, ADHD of dyslexie
 • Ik ………………………………………….

Uw eigen hulpvraag vind ik heel belangrijk en is altijd het uitgangspunt. We gaan samen, op een speelse, creatieve manier op zoek naar  uw ‘eigen-wijsheid’. We onderzoeken wat is er nu, hoe zou u het willen maar vooral hoe kunnen we het bereiken!

Coaching is geen therapie. Als (kinder)coach stel ik geen diagnoses en plak ik geen etiketten. Ik kijk naar het mensenkind!

Reacties zijn gesloten.