Schatgraven en je ‘Eigen-wijsheid!’

Een workshop voor professionals.

Ben je (kinder)coach, leerkracht, IBer, therapeut, pedagogisch medewerker of werk je op een of andere manier met (mensen)kinderen? Dan is deze workshop met het spel voor jou een krachtig instrument!

Schatgravers inzetten in je praktijk, in de klas of in een groep! Gebruik je het hele spel of pak je er iets uit en bij welke hulpvraag doe je wat? Hoe pak je dat dan aan? Of combineer het met andere materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos en telkens bereik je een stukje bewustwording en dat je echt contact maakt met elkaar!

Schatgravers is een avontuurlijk spel dat verbindt, inspireert en raakt. Spelenderwijs ga je snel de diepte in. Het is geschikt voor iedereen! Jong en oud en elk niveau!

In de workshop gaan we kennismaken met alle facetten van het spel. Natuurlijk spelen we het ook zelf! Je ontvangt diverse materialen en handouts zodat je direct aan de slag kunt!

*Workshop van 4 uur inclusief lunch. Kosten € 120,00 inclusief alles, exclusief het spel.
Dit kun je bij mij aanschaffen en kost € 35,00
Een workshop binnen je team of aan een groep op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Stuur een mail voor info.

We maken er een feestje van! Kom, schrijf je in en speel mee!

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar, info@coaching-begeleiding.nl  Na inschrijving en ontvang je een factuur. Na betaling is je inschrijving definitief.

Planning:

Dinsdag 2 april a.s.  van 10.00 tot 14.00 uur, inclusief een lekkere lunch. In Bussum. Er zijn 6 plekken beschikbaar.

 

Reacties zijn gesloten.