Schatgraven voor ouder en kind!

Schatgravers spelen!

Schatgravers

Een heel fijn uurtje (ongeveer 75 minuten) voor ouder en kind! Schatgraven! Met het spel ‘Schatgravers’. Elkaars kwaliteiten ontdekken en elkaar echt zien.

Schatgravers is een avontuurlijk kaartspel dat verbindt, inspireert en raakt. We spelen het om in verbinding te komen met elkaar en stil te staan bij elkaars kwaliteiten. Het geeft stof tot gesprek en we genieten in het hier en nu!

Het spel bestaat uit 107 schatkaarten vol met mooie kwaliteiten en 120 karweikaarten. De karweikaarten hebben de volgende onderwerpen; liefs, schatten, wensen en dromen, fantasie, hier en nu en genieten.

We kunnen het spelen als ouder en kind, maar ook met het hele gezin of in een groepje. Hier in de praktijk, bij u thuis of op school. Alles is mogelijk!

Het kost voor 75 minuten € 75,00

Aanbieding voor de maand januari 2018:

Samen ontdekken waar je goed in bent, wat je voor schatten hebt. Een uurtje echte aandacht voor elkaar, lekker genieten in het hier en nu! Wanneer je nu een afspraak maakt kost het nog maar € 45,00 voor 75 minuten.
(De aanbieding is geldig tot 31 januari 2018.)

Ik speel het spel bijna altijd bij de kindercoaching, jongerencoaching of ouderbegeleiding. Het is altijd leerzaam en leuk!

Je kunt het spel ook kopen bij mij, klik hier.

Reacties zijn gesloten.