Workshops en trainingen

Droom groot, begin klein. Maar vooral begin! 

Training ‘Ik leer leren’

Voor kinderen vanaf groep 7/8 van de basisschool maar ook jongeren in het voortgezet onderwijs die moeite hebben met leren.
5 bijeenkomsten van 1,5 uur in een groepje of individueel.

Kosten € 200,00 inclusief het leerboek (bij minimaal 3 deelnemers).

Meer weten over Ik Leer Leren? Klik hier

 

Weerbaar Communiceren

Klik op de onderstaande link voor meer info over “Weerbaar Communiceren”.

Meer weten over Weerbaar Communiceren? Klik hier

 

Training ‘Een Blik op jong talent’

Voor jongeren die ondersteuning nodig hebben bij het maken van studie- en/of beroepskeuze.
2 bijeenkomsten van 1,5 uur in een groepje of individueel.

Kosten 2 bijeenkomsten van 1,5 uur € 32,50, per sessie, per persoon, bij minimaal 3 deelnemers. Bij individuele sessies geldt het coachingstarief van € 65,00

Meer weten over? Begeleiding bij studiekeuze en beroepskeuze

 

Schatgraven voor ouder en kind

Een heel fijn uurtje (maximaal 75 minuten) voor ouder en kind! Schatgraven! Elkaars kwaliteiten ontdekken en elkaar echt zien.   Schatgravers is een avontuurlijk kaartspel dat verbindt, inspireert en raakt. We spelen het om in verbinding te komen met elkaar en stil te staan bij elkaars kwaliteiten. Het geeft stof tot gesprek en we genieten in het hier en nu!

We kunnen het spelen als ouder en kind, maar ook met het hele gezin of in een groepje. Hier in de praktijk, bij u thuis of op school. Alles is mogelijk!

Het kost voor maximaal 75 minuten € 75,00

Omdat ik mijn licentie voor trainer van het spel Schatgravers heb behaald, heb ik voor januari 2018 een mooie aanbieding gemaakt! Het uurtje Schatgraven voor ouder en kind kost in januari geen € 75,00 maar € 45,00!!!! Pak deze kans en maak een afspraak!

Meer weten over? Schatgraven voor ouder en kind

 

Eigen-wijsheid’ bij de thee! 

Ik schenk een uurtje aandacht! Voorop staat gezelligheid, thee of limonade met iets lekkers. We gaan kletsen, luisteren, een spel spelen, iets maken of lekker naar buiten. Iedere keer iets anders. Net waar we zin in hebben. Een uurtje helemaal voor jou!

Bij voldoende aanmeldingen of op verzoek, kan ik dit theekransje ook geven aan pubermeisjes, vrouwen, een vriendinnengroepje, collega’s, of bijvoorbeeld als partijtje bij een verjaardag.

Meer weten over ‘Eigen-wijsheid’ bij de thee? Klik hier

Reacties zijn gesloten.